košík je prázdný

NOVÁ DOBA - NOVÁ ÉRA - NOVÁ doplňte si sami co chcete

DNESKA STRUČNĚ A JASNĚ. To co jsem na vás zkoušela jsou moje srdcovky - SPEEDOVAČKY nebo TRASOVAČKY jak si tomu mýmu hraní s písmenky říkám.


Takže jsem dneska v noci tak trochu pod tíhou výčitek založila na facebooku skupinu KLUB PADOUCHŮ A PADOUŠNIC,  kde si vzájemně můžete spolu ponadávat nad tím, jak a co jsem tím sakra chtěla říct. A jestli chcete vědět jak říkám svým vtípkům, tak to jsou JOBOVKY, páč mi přijdou vražedně jasný, vtipný, úderný a když mi prominete tak i naprosto geniální. Jenže když zůstane ta jobovka nebo perla skrytá tak je to jak z prdu kulička, nikdo ji nevobjevil. Tak běžte společně lovit. 


V KLUBU PADOUCHŮ A PADOUŠNIC - se můžete klidně představit jako nějaká figurka - třeba KRÁL nebo KRÁLOVNA, PRINC nebo PRINCEZNA, PADOUCH nebo PADOUŠNICE, SRDCAŘ nebo SRDCAŘKA, SNOWBOARĎÁK nebo SNOWBOARĎAČKA nebo kdo co chcete být. Ták ňák mile :-) Běžte si tam spolu zalítat, ale ne kvůli mě, ale kvůli sobě, protože chcete vy. Můžete tak spolu pátrat po skrytých významech a že tam toho bylo mraky (a kdo se bavil chybama - tam moje srdcová přesmyčka v písmenkách je JESTLI - JESLTI), ale tam najdete vrstev a narážek na ležatou vosmičku :-)))

 

A kdo chcete, můžete tam hodit třeba fotku sebe v mikině s kapucí nebo fitkaři zezadu vod pasu dolů nebo cokoliv chcete jen tak pro srandu. Mustangáči svýho mustanga nebo Ferraráči svýho Ferraráče, ale ták ňák hezky, aby to nevyznělo chlubivě, tak to zkuste spíš ňáko vtipně. Jednou jsem viděla úplně bohovskej vtip, byl tam borec v červeným Ferrari, teda na tom autě, zaparkovanej u břehu a v ruce držel prut a chytal ryby. Text si už moc nepamatuju, ale určitě ho někdo ve skupince dohledáte nebo se nafotíte, že joooo :-)))

 

Žádný pravidla a omezení tam nejsou a myslím, že si to vohlídáte sami. A když vás tam bude někdo štvát, tak ho místo buzerace ukamenujete srdíčkama a lajkama a nejduhovatější duhovatou duhověnkou na ležatou vosmičku i na placáka - jakože podporou - jako zatrest. Ať si to vyžere a veřejně, hajzlík jeden! :-DDD 

 

A páč se mi jedna jobovka i dost vymkla i z tý mý poctivě vypočítaný balistický střely a vzala útokem jeden kancl na Praze 9, a ták ňák mám pocit, že už mě tu i někdo z vás vyčmuchal. Tak já vám do toho kanclu hodím ještě dvě jobovky, ale tentokrát takový praktický. Až pojedete na Jižní Moravu, kde jsou všichni tak strašně vtipní a milí a všichni mají ty sklípky doma, tak řešení najdete v lékárně - ŠPUNTY DO UŠÍ. My už jsme na to imunní, ale jestli se chcete u nás vyspat, tak si běžte koupit ty špunty do uší, tady je to jak minový pole Velký Moravy. Tady se střílí furt - od kuropění do západu, ale už se tu nebojuje, je to kvůli špačkům. Ale to vám dopředu nikdo neřekne. A druhou jobovkou je - jestli se těšíte jak si tu zalítáte, jako zaběháte mezi vinohradama, lesama, loukama a polema a jste zrovna holka, která má svý dny, tak raděj změňte vokruh na městkou část anebo jestli vás ty lesy fakt tak lákaj, tak na sebe nalijte půlku kolínský. Myslivci a lesáci vám snad už ve skupince vysvětlí proč :-DDD

 

Tak si užijte den a já jdu vydýchat, že jsem včera v noci smázla vrchol veškerý celogalaktický písemnosti, který mělo asi tak 5 kiláků. A to jen kvůli vám. Sakra. To bylo tak geniální, že se díky tomu mohlo začít říkat před Irčou a po Irči. Jako před Kristem a po Kristovi. Ale vy jste furt mrčeli, že to chcete kratší. Takže vymazáno. Ach jo. Tvl na kvadrát. Kua a nechybí mi tam ještě drát?!

 

Klub na FB najdete tady https://www.facebook.com/groups/321811239716120